Om os

Auto-Forum Roskilde er centralt placeret midt på Sjælland og tæt på Roskildes hovedtrafikårer på Industrivej 32-36. Herfra kan vi servicere din Audi på vores autoriserede værksted. Desuden er vi autoriseret forhandler af Volkswagen, SEAT og Mitsubishi.

Bilhus med entusiaster og specialister

Vores forretning er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster, og består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling. 

I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en Audi går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Auto-Forum Roskilde heller aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for biler og for god kundeservice!

Se vores personale og kontaktoplysninger her.