Samarbejde mellem Audi og LEGO® Gruppen: ”The extra hour”

Audi viser i forbindelse med dette års Design Miami/ fra den 30. november til den 4. december 2016 de vigtigste kundefordele ved selvkørende biler: Mere frirum takket være mere tid. Sammen med LEGO Gruppen har Audi i den forbindelse udviklet installationen ”The extra hour”.

Selvkørende biler aflaster bilisterne og giver dem værdifuld tid tilbage, fordi de har hænderne og tankerne fri til andre ting under kørslen. Således bliver fremtidens Audi til en arbejdsplads, et afslapningssted og et oplevelsesunivers. Hos Audi symboliseres denne tidsgevinst med den 25. time – ”The extra hour”. I forbindelse med Design Miami/ anskueliggør Audi i samarbejde med LEGO Gruppen den nye frihed med en installation. I centrum for mærkets tilstedeværelse er Audi RS 7 piloted driving concept centralt placeret på en kæmpe urskive. Derudover er det overdimensionerede tal ”25” fremstillet udelukkende af legoklodser.

”Audi og LEGO Gruppen deler passionen for innovation og nye idéer”, udtaler Nils Wollny, som er chef for Digital Business Strategy & Customer Experience hos AUDI AG. ”Denne passion er også særdeles vigtig ved udviklingen af nye produkter, oplevelser og forretningsmodeller vedrørende selvkørende biler”. William Thorogood, som er Senior Innovation Director hos LEGO Creative Play Lab, tilføjer ”Med vores installation vil vi gerne pirre gæsternes fantasi og kreativitet og opmuntre dem til at tage en pause fra hverdagen. Den 25. time er det perfekte tidspunkt til sådan en pause”.

Design Miami/ finder sted fra den 30. november til den 4. december 2016 i Miami/Florida. Eventen er et globalt designforum, som hvert år trækker de mest indflydelsesrige samlere, gallerister, designere, kuratorer og kritikere fra hele verden til Miami. Audi har siden 2006 været eksklusiv partner fra bilbranchen.

Læs bl.a. mere om Audis udvikling inden for selvkørende biler her:
www.audi-mediacenter.com/en/piloted-driving
www.audi.dk/dk/brand/da/vorsprung-durch-technik

_______________